Poklon koji me jako razveselio i dao dodatnu motivaciju!

Iznimno sam sretan što sam s ekipom iz Overtimea postigao to da naše članke na blogu s nestrpljenjem čitaju zaljubljenici u sportski marketing, ali i profesionalci diljem svijeta… a stižu nam i nagrade za odličan rad.

Kada se samo pogleda listu ljudi koji se nalaze na našem Newsletteru, jasno je da smo u samom vrhu sportskog marketinga u cijelom svijetu.

Super pozitivna stvar za naš cijeli tim (tim koji čine Bruno, Vedran, Alen, Maida, Petra i Sara, a na koji sam strašno ponosan) bila je vijest kako nas je David Fowler, čovjek koji vodi marketing FIFA-e, uvrstio među TOP 9 osnovnih i besplatnih izvora za sportski marketing! Štoviše, mi smo se našli na šestom mjestu, a iza nas je tek osam mjeseci rada.

I na kraju… poklon Juventusa! Iz marketinga Juvea su me kontaktirali i rekli kako sam jedan od blogera influencera o sportskom marketingu koji je pisao o njima i kojega prate, te kako mi u znak pažnje šalju poklon paket u kojemu je bio dan prije pretstavljeni novi dres Juventusa!

Prvotno šok (jer iskreno, koliko god sam se nadao ovakvim stvarima, mislio sam da je prerano. Hej, poklon Juventusa!), a onda veselje i motivacija da nastavim još bolje i da Overtime zajedno dovedemo u vrh sportskog marketinga, među TOP 3 tvrtke u cijelom svijetu!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s