RADIONICA U ZADRU: Zašto nam ne treba digitalni marketing?

U Zadru će se po prvi puta u Hrvatskoj održati otvorena radionica na temu sportskog marketinga koji poprima sve veću važnost u svijetu. Na radionici koju organizira Futsal Zadar  predavat će ekipa iz Overtimea

Radionica je pripremljena tako da će biti informativna i poučna, ne samo za klubove, već i za sportaše te građane i studente kojima je sport zanimljiv. Više informacija o radionici možete saznati na Facebook eventu koji se nalazi ovdje.

Radionicu je podržao grad Zadar, zajedno sa Zadarskom županijom koji su uputili poziv svim klubovima da se odazovu radionici koja će se održati u Višnjiku 7.8. od 18:30 sati. Ulaz na radionicu je slobodan za sve zainteresirane.

Bruno, Maida i ja vas s veseljem očekujemo. Javite nam se poslije predavanja ukoliko vas zanima neki dodatni savjet iz sportskog marketinga.

Raspored radionice:

Tko stoji pred vama – Overtime je tim profesionalaca iz područja sportskog marketinga i komunikacije, u kojem rade i bivši profesionalni sportaši. Overtime je sportski tim koje iza sebe ima zanimljive projekte i klijente u kratkom vremenskom periodu.

Moderna promocija sportaša i klubova – Na koji način se promoviraju moderni i uspješni sportski klubovi? Na koji način moderni sportaši postaju još uspješniji? Uz konkretne primjere, svi sudionici radionice će dobiti konkretne savjete kako biti bolji u vlastitoj promociji.

Od malog kluba do pune dvorane – Jedan od projekata članova Overtime tima je primjera kako i mali klub može napuniti dvoranu i napraviti euforiju u gradu. Otkrit ćemo vam tajnu formulu uspjeha.

Pauza – pauza od 15 minuta za razmjenu mišljenje i kratki odmor

Kako napraviti marku od sebe? – Zašto je važno biti na društvenim mrežama, imati svoju internet stranicu i zašto više nije uopće pitanje “Trebamo li biti online ili ne”? Zbog čega je i Messi, unatoč protivljenju morao otvoriti Twitter profil i tko ga je na to natjerao?

I najveći pljuvači mogu postati navijači – U životu, pa tako i na društvenim mrežama, uvijek će biti onih koji će jedva dočekati vaš kiks kako bi vam se narugali ili kritizirali. Pravo je umijeće takve ‘pljuvače’ pretvoriti u navijače. Najbolje načine i primjere ćemo pokazati tako da svim sudionicima radionice budu korisni od sutra.

Pitanja i odgovori – u završnom dijelu radionice svi sudionici će imati priliku postavljati pitanja, a Overtime tim će rado odgovoriti na sva pitanja i nedoumice oko sportskog marketinga

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s